Пролетно есенска вреќа со мобилни ракави

950,00 ден

,

Пролетно есенска вреќа за спиење за бебе со мобилни ракави

Македонски производ, 100% памучни, двослојни.
3 големини 0-6, 6-18 и 18-36 месеци.
Дебелина: 1 TOG.
Димензии:
Обем на гради Должина
0 – 6 месеци 64 cm 75 cm
6 – 18 месеци 70 cm 85 cm
18 – 36 месеци 76 cm 100 cm
Упатство за облекување на бебе НАНАМ
Дезен

Дезен 4, Дезен 5, Дезен 6, Дезен 7

Возраст

0-6 месеци, 6-18 месеци, 18-36 месеци

Кошничка