За нас

Колекцијата „НАНАМ“ е облека за бебиња на компанијата „ПРИ ТЕКС“ од Прилеп. 

Градиме бренд со љубов и посветеност. 

Нашата приказна е повеќе од продажба. 

Производите кои ги изработуваме се прилагодени според сугестиите на родителите, кои најдобро знаат што им годи на нивните малечки, што значи дека за секое парче се посветува посебно внимение за да биде кроено по мерката која е токму за вашето бебе. 

Персонализираноста на бебешките производи кои ги изработуваме, овозможува вашето бебе да биде обвиено со подеднакво исто внимание кое што му го посветувате и вие.

Нашата мисија е да ја создадеме најдобрата облека за бебињата, каде приоритет ни е безбедноста, удобноста и удобноста на Вашите најмили.

Наша цел е да се осигураме дека бебињата имаат удобно искуство во нивната облека, воедно да им го олесниме секојдневието на родителите нудејќи им висококвалитетни вреќи за спиење кои промовираат здрави навики за спиење за нивните малечки. 

Ние замислуваме свет во кој секое бебе ужива во мирен и обновувачки сон, а секој родител се чувствува сигурен во производите што ги избира за своите малечки и да го направиме времето за спиење искуство без стрес за семејствата.

Кошничка