Упатство за порачување

Прв чекор

Изберете производ од продавницата и кликнете на него. Ќе се отвори страницата на производот.

Втор чекор

На страницата од производот потребно е да изберете дезен, возраст и после кликнете на копчето „Додај во кошница“.

Трет чекор

Ќе бидете пренасочени на страницата од кошничката. Тука се сите производи кои сте ги додале. Може да продолжите со купување или да продолжите кон наплата.

За наплата, кликнете „Продолжи кон наплата“.

Четврт чекор

Во страницата за наплата е потребно да ги пополните полињата (Име, Презиме...) со Вашите податоци. Сите полиња со ѕвездичка се задолжителни. 

Овде може и да ја прегледате и уредите Вашата нарачка.

Штиклирајте го полето пред „Ја прочитав и се согласувам со веб-локацијата правила и услови“ и кликнете на копчето „Направи нарачка“. 

Кошничка