Перница против превртување

650,00 ден

Перница против превртување на бебе

Македонски производ, 100% памучна.
Клучни придобивки:
  • Безбедност: Спречува случајно превртување на бебето за време на спиењето.
  • Удобност: Обезбедува нежна поддршка за бебето во сигурна и удобна положба додека спие.
  • Помалку грижи за родителите: Нивното бебе да спие мирно, овозможувајќи им полесно сами да се одморат.
  • Промовира здрав сон: Го поттикнува правилното држење на спиењето на доенчињата, помагајќи во нивниот физички развој и целокупната благосостојба.
  • Погодност: Лесна и пренослива, што ја прави лесна за користење дома или додека патувате.
Дезен

Дезен 1, Дезен 2, Дезен 3, Дезен 4, Дезен 5, Дезен 6

Кошничка