Прекривка

400,00 ден

Прекривка за бебе

Македонски производ, 100% памучна.
Големина 80 x 80 cm.

Клучни придобивки:

  • Удобност: Мекиот и пријатен материјал гарантира дека бебињата се чувствуваат удобно и сигурно, промовирајќи подобар сон и релаксација.
  • Топлина: Обезбедува доволна количина на топлина за да им биде удобно на бебињата за време на дремките и ноќните часови.
  • Безбедност: Произведени од  природни материјали, што гарантира дека се безбедни за чувствителната бебешка кожа.
  • Употреба: Може да се користи на различни места како што се креветчиња, колички, седишта за автомобил или како подлога за играње.
  • Привлечни дезени: Достапни во низа прекрасни дизајни и бои.
Дезен

Дезен 1, Дезен 2, Дезен 3, Дезен 4, Дезен 5, Дезен 6

Кошничка