Шпихозна со патент

300,00 ден

Шпихозна за бебе со патент

Македонски производ, 100% памучни, во 2 големини со должина од 56 и 62 cm.

 

Упатство за облекување на бебе НАНАМ
Дезен

Дезен 1, Дезен 2, Дезен 3, Дезен 4, Дезен 5, Дезен 6

Големина

56, 62

Кошничка