Акција!

Зимска вреќа со мобилни ракави и отвор за ножињата

Original price was: 1.320,00 ден.Current price is: 1.200,00 ден.

,

Зимска вреќа за спиење за бебе со мобилни ракави и отвор за ножињата

Македонски производ, 100% памучни, двослојни со лио полнетица.
3 големини 0-6, 6-18 и 18-36 месеци.
Дебелина: 2 TOG.
Димензии:
Обем на гради Должина
0 – 6 месеци 64 cm 75 cm
6 – 18 месеци 70 cm 85 cm
18 – 36 месеци 76 cm 100 cm
Упатство за облекување на бебе НАНАМ
Дезен

Дезен 4, Дезен 5, Дезен 6, Дезен 7

Возраст

0-6 месеци, 6-18 месеци, 18-36 месеци

Кошничка