Боди бенкица за бебе

250,00 ден

Боди бенкица за бебе

Македонски производ, 100% памучни, во 2 големини со должина од 56 и 62 cm.

Сакате да купите сет од 3 парчиња за одлична цена? Кликнете овде.

Упатство за облекување на бебе НАНАМ

Големина

56, 62

Кошничка