Боди бенкици за бебе – сет од 3 парчиња

600,00 ден

Боди бенкици за бебе – сет од три парчиња

Македонски производ, 100% памучни, во 2 големини со должина од 56 и 62 cm.

Сакате да купите само една бенкица? Кликнете овде.

Упатство за облекување на бебе НАНАМ

Големина

56, 62

Кошничка