Летна вреќа без ракави

850,00 ден950,00 ден

,

Летна вреќа за спиење за бебе без ракави

Македонски производ, 100% памучни, еднослојни или двослојни.
3 големини 0-6, 6-18 и 18-36 месеци.
Дебелина: Еднослојна: 0,5 TOG
Двослојна: 1 TOG.
Димензии:
Обем на гради Должина
0 – 6 месеци 64 cm 75 cm
6 – 18 месеци 70 cm 85 cm
18 – 36 месеци 76 cm 100 cm
Упатство за облекување на бебе НАНАМ
Дезен

Дезен 4, Дезен 5, Дезен 6, Дезен 7

Возраст

0-6 месеци, 6-18 месеци, 18-36 месеци

Дебелина

Еднослојна, Двослојна

Кошничка